Karenkes | Дата: Вторник, 07.10.2014, 09:33 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Hi there, pals! Я Карен , 24 років У мене виникли тривогу нападу... Я відкрив новий інформаційний портал про симптоми і викликає занепокоєння , безсоння і депресії Ось деякі з моїх думок - Доктор Абрахам Хоффер , піонером у зв'язку між харчуванням і психічними розладами , виявили в 1960 році зв'язок між ніацину дефіциту і неналежного поводження адреналіну в головному мозку , що призводить до психозу . При введенні на початку діагнозом , доктор Хоффер виявили , що понад 90 % його психічно хворих були ефективно лікувати за харчування терапії. Є багато подібних зв'язків між харчуванням і нейромедіаторів. Якщо ви думаєте , що тривожний розлад , важливо звернутися до лікаря спочатку виключити інші пояснення для ваших симптомів. На додаток до розмови з вашим сімейним лікарем , перевірити наступні ресурси для отримання додаткової інформації про тривожних розладів . Тривожні розлади: симптоми. Симптоми тривожних розладів обумовлені реакцією організму на стрес під назвою переляк , боротися або відповіді польоту . Ця реакція розроблений на початку людської еволюції як засіб для підвищення пильності і готовності реагувати на небезпечних факторів стресу , таких як погрози - людожера хижака . Зіткнувшись з стресора , нервова система організму реагує , випускаючи . більше симптомів . CBT роботи може бути значно підтримується медитативних стратегій , таких як зосередження і медитації , працетерапії та різних медикаментозного лікування. Серотонін підвищення антидепресантів дуже корисними в ослабленні тривожних станів і об'єднати красиво з ТОС роботи . Седативні заспокійливі препарати також можуть бути використані в короткостроковій перспективі , щоб полегшити гірші занепокоєння під час гострої фази . Кращі результати досягаються при ретельно орієнтованої когнітивної Поведінкова терапія в поєднанні з іншими формами допомоги в разі потреби. Хоча всі жінки схильні розробки настрій або тривожний розлад навколо народження дитини , жінки , які мають один або більше з таких факторів є помірної до значної підвищеним ризиком : Депресія або неспокій під час вагітності ; Стресові події останнього про життя ; Недолік соціальної підтримки ( або сприймається відсутність підтримки або реальна нестача підтримки) ; Особиста та / або сімейна історія психічних захворювань ; Низька самооцінка ; Будучи неспокійний або мають негативні стилі мислення ; Погано відносини з партнером або близького члена сім'ї . Які наслідки для психіатричній практиці ? В клінічній практиці терапії впливу на основі тривожних розладів використовуються недостатньо , в якому наголошується на необхідності додаткового розповсюдження і навчання. Ми сподіваємося , що поширення теоретичних механізмів , практичного застосування і емпіричної підтримкою терапії впливу на основі цієї статті буде стимулювати практиків у галузі психічного здоров'я , щоб охопити цю форму як життєздатної і легко доступному опції в лікуванні тривожних розладів . Будь ласка , прокоментуйте мою тему !
[url=http://www.anxietymeds.n.nu/]anxiety disorders icd 9[/url]
|
|
| |